GYOZA-HACK: I CHILIOLIE OG MØRK SOYA
Udarbejdet i samarbejde med madbloggen @meremadlyst
Vi elsker dumplings i alle afskygninger. Vi har dem altid i fryseren som en nem og hurtig løsning. Det kan dog blive lidt ensformigt altid at spise dem dyppet i soya. Denne lækre og umami-fyldte sovs, kan bruges som dyppesovs, som et alternativ/supplement til soya. Ellers vender vi oftest tilberedte dumplings i sovsen og spiser dem enten med ris til eller som en form for stir-fry med instant-nudler. Eller bare som en lækker snack og mellemmåltid!
DU SKAL BRUGE:
1 pose gyoza på frost (Fås hos os)
1 spsk mørk soya fra “Lee Kum Kee” (Fås hos os)
2 spsk lys soya fra “Maggi” (Fås hos os)
½ spsk sesamolie fra “Oh Aik Guan” (Fås hos os)
1 spsk “lao gan ma” chiliolie med friteret chilistykker (Fås hos os)
1 bundt forårsløg
FREMGANGSMÅDE:
1. Kog eller damp gyoza i bambusdamper.
2. Lav en sovs af mørk soya, lys soya, østerssovs og sesamolie.
3. Hæld sovsen over de varme gyoza, drys med fintsnittet forårsløg og server straks.